2018-05-26 10:36
Integritetspolicy för behandling av personuppgifter.
  • Uppdaterad: 2018-09-14 15:08

GDPR är EU:s nya förordning gällande dataskydd för personuppgifter.Riksidrottsförbundet har tagit fram en uppförandekod för idrottrörelsen. Målet är att skapa en enhetlig behandling för personuppgifter inom idrottsrörelsen.Vi värnar om dina personuppgifter och behandlar bara dina personuppgifter för specifika ändamål och när vi har laglig rätt att göra det.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt, eller indirekt, kan hänföras till en fysisk person. Vi samlar in och dokumenterar personuppgifter som du lämnar till oss för att:

-Administera och tillhandahålla information från föreningen samt skicka ut fakturor.Om ni önskar få era personuppgifter borttagna ur vår register kan ni inte längre vara en medlem i Burseryds IF då vi måste registrera spelare och medlemmar för att kunna administera föreningen.

Som registrerad har du rätt att när som helst att begära att dina personuppgifter tas bort eller ta del av de personuppgifter vi har registerade om dig.

vi lämnar inte ut personuppgifter utan att ha ett uttryckligt samtycke så länge lagen inte kräver det.

RFs uppförandekod :

Skribent: Jeanette Rehn